beats by dre cheap

Meni...

Ponekad tek još osjetim da sam tvoja, iako duša skitnica je, a tijelo nekad svakome - nekad nikome. I kao da ima još malo mene u tvom životu, iako nemam ni predstavu kako tvoj život sada izgleda. Zalud snovi luda ženo!
Ali se ne borim protiv toga, jer znam da je bitka unaprijed izgubljena..ali rat je moj!
Divim se sebi šta sam uspjela i iz kakvog pepela sam se digla. Likujem nad pobjedom, iako je za sve druge mala, za mene je najveća. Nosim breme uspjeha...možda najvećeg u mom životu.
Nikad zlatniji osmijeh nisam imala, nikad duže se nisam smijala, nikada...nikada.
Dlanovima sam na tlu bila, razderanih blatnjavih koljena, krvavih usana (od vlastitih zuba raskrvarenih!!), suzama umivenih obraza...na tlu..da, baš tu gdje si me ostavio. Nikad se nisam trudila da zaboravim, jer, nekako sam ubijeđena da ako bih zaboravila, možda bih jednom i oprostila, a ovako znam da neću nikada. I zamisli kojom snagom sam onda morala sve da pamtim, i da u isto vrijeme prebolim. Zamisli samo koliko vremena mi je trebalo?!
Nisam znala da li ću uspjeti..nisam znala ni koliko vremena će mi trebati, ni šta bih morala da uradim da bih uspjela, ali jesam, jesam, jeeeeeeesaaaaaaaam, i svaki dan ću sebi ponavljati da sam bila jača od same sebe! A tek od tebe..
I bit će mi drago da te sretnem, uvijek, mili, da ti pokažem kako je tvoja curica stasala u ženu..vrijednu poštovanja, koju mnogi gledaju. Kako više ne plače...kako se najglasnije smije.
Trebalo je mnogo tuđih dodira i poljubaca da speru tvoje tragove, trebalo je mnogo suza i neprospavanih noći, borba je, moram priznati bila žestoka...Bezbroj sam ih ljubila, najhladnije, najžešće, najgrublje, kao da sam tvoje usne htjela da povrijedim time što sam njih ljubila.
I onda očekuješ da ti se nekada obratim? Možda. Ali ti ne smijem garantovati. Jer, sve i da ja hoću, ova mala stvar u grudima je još slaba i uplašena i nikada ti više neće vjerovati.

I to što ponekad osjetim da sam tvoja, neka te ne raduje previše...jer meni predstavlja jako malo, bezvrijedno je štaviše...bezvrijedno je riječ koja te opisuje najbolje.
Ko bi rekao...sve sam ti bila.

Ne mrzim. Zbog sebe, a mogla bih. Ne tražim ništa..možda samo da te nikad više ne vidim.
Ne molim- jedino da nikad ne zaboravim koliko si me povrijedio.
Ne volim...i kad malo bolje razmislim to je najbitnije!
...
...
...

Pišem da ne zaboravim kako sam sretna i kako slatka pobjeda može biti :)

Čisto informativno
http://ratnazapadu.blogger.ba
15/01/2009 01:06