Čisto informativno

Jednog će dana stvari postati, ako ne kristalno, onda bar porculanski jasne..


17.01.2009.

shalalalala shalalala

Ode večeras da nađe nekog samo za večeras hahahahha.
Budite mi lijepo pozdravljeni...i uživajte, subota je :D

15.01.2009.

Mislim da će se zvati Pufna, jednom, kad ga opet nađem...

Sanjala sam da stojim na nekoj veelikoj terasi...i odjednom najezda bijelih pufnastih oblaka...jedan mali,mali  sam uhvatila..jesam, vjerujte mii. Prelijep osjećaj...

15.01.2009.

Meni...

Ponekad tek još osjetim da sam tvoja, iako duša skitnica je, a tijelo nekad svakome - nekad nikome. I kao da ima još malo mene u tvom životu, iako nemam ni predstavu kako tvoj život sada izgleda. Zalud snovi luda ženo!
Ali se ne borim protiv toga, jer znam da je bitka unaprijed izgubljena..ali rat je moj!
Divim se sebi šta sam uspjela i iz kakvog pepela sam se digla. Likujem nad pobjedom, iako je za sve druge mala, za mene je najveća. Nosim breme uspjeha...možda najvećeg u mom životu.
Nikad zlatniji osmijeh nisam imala, nikad duže se nisam smijala, nikada...nikada.
Dlanovima sam na tlu bila, razderanih blatnjavih koljena, krvavih usana (od vlastitih zuba raskrvarenih!!), suzama umivenih obraza...na tlu..da, baš tu gdje si me ostavio. Nikad se nisam trudila da zaboravim, jer, nekako sam ubijeđena da ako bih zaboravila, možda bih jednom i oprostila, a ovako znam da neću nikada. I zamisli kojom snagom sam onda morala sve da pamtim, i da u isto vrijeme prebolim. Zamisli samo koliko vremena mi je trebalo?!
Nisam znala da li ću uspjeti..nisam znala ni koliko vremena će mi trebati, ni šta bih morala da uradim da bih uspjela, ali jesam, jesam, jeeeeeeesaaaaaaaam, i svaki dan ću sebi ponavljati da sam bila jača od same sebe! A tek od tebe..
I bit će mi drago da te sretnem, uvijek, mili, da ti pokažem kako je tvoja curica stasala u ženu..vrijednu poštovanja, koju mnogi gledaju. Kako više ne plače...kako se najglasnije smije.
Trebalo je mnogo tuđih dodira i poljubaca da speru tvoje tragove, trebalo je mnogo suza i neprospavanih noći, borba je, moram priznati bila žestoka...Bezbroj sam ih ljubila, najhladnije, najžešće, najgrublje, kao da sam tvoje usne htjela da povrijedim time što sam njih ljubila.
I onda očekuješ da ti se nekada obratim? Možda. Ali ti ne smijem garantovati. Jer, sve i da ja hoću, ova mala stvar u grudima je još slaba i uplašena i nikada ti više neće vjerovati.

I to što ponekad osjetim da sam tvoja, neka te ne raduje previše...jer meni predstavlja jako malo, bezvrijedno je štaviše...bezvrijedno je riječ koja te opisuje najbolje.
Ko bi rekao...sve sam ti bila.

Ne mrzim. Zbog sebe, a mogla bih. Ne tražim ništa..možda samo da te nikad više ne vidim.
Ne molim- jedino da nikad ne zaboravim koliko si me povrijedio.
Ne volim...i kad malo bolje razmislim to je najbitnije!
...
...
...

Pišem da ne zaboravim kako sam sretna i kako slatka pobjeda može biti :)

13.01.2009.

Porculan..

Malo sam umorna, malo slaba, ali sigurna. I dobro očuvana.
Nevjerovatno snažna. I nasmijana. All the time. Napokon!
Konačno je prošao onaj dugi period moje nesigurnosti. Dugih 10 mjeseci nisam znala jesam li na nebu ili na zemlji. Sada čvrsto stojim na zemlji.
Ni zbog čega se ne kajem.
Ni zbog onih brojnih pijanih noći, ni zbog cigareta, ni zbog mog crvenog karmina po čitavom tijelu i njihovim košuljama...ni zbog izlizanih štikli, slomljenih peta..ni zbog onih glavobolja poslije izlazaka.. pa čak ni zbog onog od prošlog četvrtka. Onda sam mislila da možda griješim, danas samo znam da sam živjela život punim plućima. I da nisam razuzdana. I da sam ostala dama, da bih isto tako ostala dama da sam bila pijana svaku noć i bila sa 4 muškarca odjednom:P Jer..kao dama se rodiš, to teško da se može naučiti.
Mnogo je hladno vani. (Ovo je čisto konstatacija:D)
Nemam nikoga:P mislim nemam nikakvu ljubav hahah nekako smiješno zvuči, ali ne znam kako drugačije da kažem, hoću ustvari reći nemam nikakvu ozbiljnu vezu i frajera za svaki dan.
Imam dosta onih >za ponekad<, i sve su mi draži.
Ako ćemo biti realni ne bih ni imala vremena za neku ozbiljnu vezu. Super mi je ovako.
Onaj dečko iz prethodnog posta nije bio tako divan kako se učinio, tako da ćemo zaboraviti da smo ga spomenuli :P:P

A porculan?
Sa mnom samo nježno :)

Čisto informativno
<< 01/2009 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
27257

Powered by Blogger.ba